Despre noi

LUNUS este un brand romanesc tanar, furnizor de sisteme de iluminat. A fost conceput si gandit special pentru piata romaneasca. Aceasta s-a nascut din colaborarea dintre cei mai mari producatori asiatici, Wellmax si Samsung.


Prin intermediul companiilor colaboratoare, urmarim cu mare atentie si implementam cele mai inalte standarde de calitate. Produsele sunt analizate si  certificate in laboratoare specializate, pentru a obtine cele mai bune produse finite.


Obiectivul nostru primar este sa proiectam, elaboram si sa oferim solutii complete de iluminat, punand accent pe atingerea unui raport cat mai bun intre calitate si pret.


Intr-o piata tot mai competitiva, noi ne mandrim cu faptul ca suntem specialisti in iluminat, si ne concetram toata energia pe crearea, dezvoltarea si distribuirea a cat mai multe produse de tip LED.


Ne axam in special pe produsele de larg consum, in incercarea de a livra  clientilor nostri produse de calitate la preturi cat mai competitive, astfel incat ei, la randul lor, sa poata oferi calitate la preturi competitive.